Samlepunkt for bedrifter som kjemper i Arenaen

Hva er discord?

Discord er et gratis VoIP-program og en digital distribusjonsplattform designet for gaming-fellesskap som spesialiserer seg på kommunikasjon mellom brukere i en chattekanal i form av tekst, bilde, video og lyd. 

Hvordan blir jeg med?

Vi har satt opp vår discord server slik at du lett kan bli med i de kanalene du selv ønsker uten at en moderator må gi deg roller, men det betyr at vi tar ibruk noen snedige knep for å gjøre det enklest mulig for deg. Vi anbefaler derfor at du leser guiden under for å komme igang.

01

Lag bruker

Når du følger linken blir du bedt om å lage en Discord-bruker. Følg instruksjonene for å komme inn i web klienten til discord

02

Følg To-do listen

I "👋velkommen" kanalen finner du en to-do liste som forklarer veien videre. Følg denne nøye da dette vil gi deg alle tilgangene du trenger 

03

Få bedriftsrolle

Om du er en del av en bedrift som deltar i Altibox Arena har bedriften mest sannsynligvis en rolle som indikerer tilhørighet. Gå til "🏢bedrift-info" for å få rollen.

Hva bør jeg vite?

Vi bruker som sagt noen snodige triks for å gjøre din opplevelse litt enklere, men om man er helt ny til discord er det ikke så enkelt å plukke opp hva man skall gjøre. Derfor har vi lagt sammen en liten oversikt over ting man burde vite for å ta i bruk discord.

Reactions

"Reactions" er brukt ofte for å forenkle rolle-tildeling. Det er originalt en funksjon i discord hvor man kan reagere på meldinger med emojies. Ganske enkelt, men ved hjelp av vår trofaste

🐢Carl-bot kan vi bruke reactions på spesifikke meldinger for å automatisere visse handlinger.

 

Om du ser en ✅ under en melding betyr det oftest at 🐢Carl-bot har satt opp en reaction som vil gi deg en rolle.

Du kan fjerne roller du ikke ønsker (si at du ikke spiller et spill lenger, eller har sluttet i et lag) så kan du like enkelt bare fjerne din "Reaction" for å fjerne rollen.

Mute

Blir det litt for mye notifikasjoner fra en kanal? For mye mas i 💬generelt chatten?

Du kan sette en hel server på Mute, men vi anbefaler at du heller velger ut kanaler eller kategorier som du ikke ønsker å få varslinger fra.

Høyreklikk på en kategori eller kanal og velg "Mute channel". Der kan du også sette opp hvor lenge du ønsker kanalen skal være mutet.

@noen

På lik linje med flere moderne chat klienter og e-mail tjenester kan du @noen når du skriver på Discord. Men Discord tar det hakket videre, du kan nemlig også @roller!

Når du @noen vil den personen eller de med rollen få en notifikasjon om at noen vil ha tak i dem! Bruk denne makten med måte, for om du spammer noen kommer det en Moderator og tar deg!

Emoji + Rolle =❤️

For å gjøre ting litt enklere bruker vi emojis i rollene våre for å hjelpe deg fort se hva de betyr. Noen av dem er ganske selv-forklarende, men det er ofte greit med en liten oversikt:

  • 🔧 = Bot, dette er ofte en bot som hjelper med moderasjon

  • 🅰️ = En offisiell rolle for Altibox Arena teamet

  • 🏆 = Rolle relatert til en Liga

  • 🔑 = Nøkkelrolle - Om du ikke har en, ser du fint lite

  • 🎮 = Spill rolle - Denne indikerer hva du spiller og gir tilgang til nye kanaler

  • 🏢 = Bedrift tilhørighet - Indikerer hvilken bedrift du er fra.

  • 🔰 = Lag rolle - Dette er rollen som blir laget for å gi tilgang til lag relaterte kanaler.

Elkjøp e-liga arrangeres av
k30 logo.png
Blå_Veni_JPEG_-_Stor.jpg
Elkjøp_logo.webp
Altibox logo.png
NE logo.png
oilers_esport_logo_large.png