Aim, DM, CS:GO

Hos Oilers Esport snakkes det utelukkende gaming språk.


Oilers Esport rykker stadig opp i Telialigaen. Administrasjonen bak laget har ikke nødvendigvis lik suksessrate i Elkjøp eLigaen, hvor de har dannet et eget admin-lag. Eller, det kommer an på hvordan man måler suksess vel og merke!


"CS:GO er teambasert, noe som gir oss mulighet å utvikle god kommunikasjon og teamarbeid. Det er også en fin måte å få god kontakt med medarbeidere utenfor arbeidslivet. Dette bygger lag!", sier Hanne Longva Eidsvik, medieansvarlig hos Oilers Esport og deltager i eLigaen.


Tilbake til aim og DM. På kontoret til Oilers Esport tenkes det på CS 24/7. Har de tid til overs, samles de for å se nettopp CS kamper.


"Det som gjør eLigaen spennende for vår del, er den ulike erfaringen vi har i laget vårt. Noen av oss har et par tusen timer i spillet, noen har erfaring fra mindre lan turneringer, og noen har aldri spilt før. Det som er unikt er den enorme entusiasmen for e-sport", forklarer Hanne.


Før Hanne deltok i første kamp i eLigaen, var hun både nervøs og gledet seg. Det viste seg raskt at nervøsiteten var unødvendig: "Under kampen hadde vi det utrolig kjekt, både med hverandre på laget og med motstanderne våre. Den kombinasjonen av spillere vi er nå har aldri spilt sammen i noe spill tidligere. Det gjør det ekstra spennende, særlig siden vi har mye å lære om, og av, hverandre. Jeg sitter igjen med positive og lærerike opplevelser".


Elkjøp eLigaen 2020 i CS:GO er en bedriftsliga hvor 46 lag deltar, fordelt på 3 divisjoner. Elkjøp eLigaen avsluttes i desember. Foreløpig topper disse lagene tabellen:


1 divisjon: "Stjerner i hjørnet" (Elkjøp Slependen) og "Altibots" (Altibox)

2 divisjon: "Paintrain" (politiet) og "Apparat" ( Apparat AS)

3 divisjon: "ElCare Nordic" (Elkjøp Nordic HQ) og "GMV esport" (GMV AS)
57 visninger

Elkjøp e-liga arrangeres av

Elkjøp_logo.webp
oilers_esport_logo_large.png
last ned.png
Altibox logo.png