Altibox prioriterer gamere
Altibox får internasjonal oppmerksomhet som en nettleverandør som ser og verdsetter deg som gamer. Altibox prioriterer nemlig gamere når de gjør utbedringer på linjer, skifter utstyr eller gjør andre oppgraderinger på fiberbredbåndet. Skjerming av gaming-kunder er bare en av flere satsninger Altibox gjør innen eSport.


Altibox har i en årrekke sponset ulike eSport initiativ som en del av sin langsiktige strategi for å bygge opp et levende miljø for eSport og gaming i Norge. Et eksempel på det er Altibox eSerien, som er den offisielle norske e-sportligaen i FIFA. Altibox utvikler også en ny spilleportal rettet mot bedrifter i en offisiell bedriftsliga.


Gaming Community

Nylig lanserte Altibox et eget Gaming Community på Discord, hvor du får direkte tilgang til informasjon om det nyeste og feteste fra Altibox Gaming-teamet. Du vil også få anledning til å komme med innspill, teste ut nye produkt og påvirke tjenestene Altibox utvikler. Inne på Discord-serveren vil du møte likesinnede å chatte og game med. Discord-Serven kan du teste ut her.23 visninger0 kommentarer

Elkjøp e-liga arrangeres av

Elkjøp_logo.webp
oilers_esport_logo_large.png
last ned.png
Altibox logo.png