• Magnus Krøger Evensen

En dose eSport når langt!

Spesielt om det er en dose 500mg Vecoranol.

eSportlaget fra Sandnes har nå endelig kjørt seg varme, til tross for en relativt røff start på karrieren.


- Vi har ikke deltatt på eSport-turneringer tidligere som en bedrift, men siden vi allerede "trener" månedlig internt i bedriften syntes vi det virket spennende å takke ja til invitasjonen om å stille med lag, melder salgsleder i Vecora og lagleder i 500mg Vecoranol Espen Kyllevik.


- I første runde ble vi mildt sagt knust av et lag fra Elkjøp som tydeligvis har noen flere timer med trening enn oss.


Likevel bukker ikke det nylig dannede laget under for utfordringer og motgang, men viser tvert i mot til den positive trenden pågangsviljen deres banet vei for!

- Vi har godt mot på å slå neste motstander. I runde 2 og 3 gikk vi også på tap, men med noe finere tall. I runde 4 fikk vi derimot vår første seier: 16-0!


Kyllevik forteller også at selv om bedriften til vanlig får deltatt i en del sosiale aktiviteter gjennom sponsornettverket til Oilers, har eSport og Counter Strike fungert som en sosial møteplass i det siste.


- I tillegg til ligaen har vi trent et par uker nå for å planlegge litt hvordan vi skal gjøre det i kampene. Det er 4 ansatte som jobber i Vecora i Sandnes, og én av oss er bror til en ansatt så vi er alle involvert!


Da er det bare til å si lykke til videre til 500mg Vecoranol, og satse på at doseringen er nok til å fortsette den gode trenden!

86 visninger0 kommentarer

Elkjøp e-liga arrangeres av

Elkjøp_logo.webp
oilers_esport_logo_large.png
last ned.png
Altibox logo.png