En langsiktig e-liga for bedrifterSimon Sakkestad er forretningsutvikler i Altibox, som satser for fullt på eSport. Altibox etablerer en eSportliga på bedrifter på en egenutviklet portal som lanseres høsten 2020. Vi tok et smittefritt elektronisk intervju med Simon fra hans hjemmekontor.


Hva er bakgrunnen for deres engasjement innen eSport?


Altibox skal være best for gamere, så får det være opp til kundene våre å avgjøre i hvilken grad vi lever opp til det løftet. For oss innebærer det flere ting. Vi skal bl.a. ha den beste infrastrukturen for internett slik at hastighet, forsinkelse og stabilitet ikke går på bekostning av spillopplevelsen. Videre skal vi tilby underholdningsinnhold innen gaming og vi skal ta ansvar for å skape flotte rammer rundt eSport. Derfor er vi, sammen med gode samarbeidspartnere, i gang med å etablere Altiboxligaen, en bedriftsliga for eSport.  


Hvorfor har dere valgt å satse på gaming?


Vi lever av fornøyde kunder. Vi har allerede et tilbud innen tv, film og serier som vi er stolte av og som kundene våre setter pris på. Nå får vi tydelige tilbakemeldinger på at de vil ha mer underholdning fra oss, bl.a. fra gaming og eSport-universet.

Hvem er eSportligaen for?

 

Tanken er at dette skal være et konsept som er profesjonelt nok til at de ivrigste blir med, men samtidig så intuitivt enkelt at terskelen reduseres og flere får øynene opp for gaming.

Hva ser dere for dere er veien videre?


I første omgang er vi medarrangører og deltakere i Elkjøp e-ligaen for bedrifter. Der ønsker vi høste erfaringer som sikrer at vi lager et opplegg i tråd med det bedriftene vil ha. Det er ingen hemmelighet at den neste tiden kommer til å handle om å få på plass en portal og et konsept som gjør det skikkelig gøy med bedriftsliga. Vi gleder oss.52 visninger0 kommentarer

Elkjøp e-liga arrangeres av

Elkjøp_logo.webp
oilers_esport_logo_large.png
last ned.png
Altibox logo.png