Bli med på eSportliga

Oppdatert: 22. april 2020Flere aktører i Stavanger-regionen innen akademia, idrett og næringsliv har gått sammen med mål om å etablere Stavanger som nordens eSport-hub. Nordic Edge går i førersetet for å nå dette målet.


Global sport, lokalt Flere globale aktører satser nå tungt på e-sport, og innen 2021 vil e-sport være den idrettsgrenen som globalt har flest seere, foruten amerikansk fotball (NFL). Med det som bakteppe, utvikler Altibox, Veni, K30 og Nordic Edge en prototype for en ny spillportal rettet mot bedriftslag og en egen bedriftsliga. “Altiboxligaen” lanseres høsten 2020, hvor bedrifter kan konkurrere mot hverandre i e-sport.

- E-sport styrker strategisk tenkning, kommunikasjon, kreativitet og samarbeid, og danner sosiale fellesskap. Med vår nye spillportal skal terskelen for å delta som utøver være lav: Det skal være lett for en nybegynner å representere sin bedrift i Altiboxligaen, sier Tone Therese Paulsen som er prosjektleder for samarbeidet.

Startskuddet går nå Allerede nå skal en liga arrangeres. Oilers eSport og Elkjøp tok nylig initiativ til Elkjøp e-ligaen med ønske å gjøre noe positivt sammen etter at covid-19 rammet samfunnet vårt. Nordic Edge, Altibox, Veni og K30 er medarrangører og hele 26 bedrifter er påmeldt.   Nordic Edge ønsker kontakt med bedrifter som ønsker å delta i Altiboxligaen til høsten. Send mail til tone@nordicedge.org.


10 visninger0 kommentarer

Elkjøp e-liga arrangeres av

Elkjøp_logo.webp
oilers_esport_logo_large.png
last ned.png
Altibox logo.png